Ameco. AS er en mekanisk bedrift som ligger like ved Ørsta/Volda (Hovden) flyplass i Norge. Vi har et bredt spekter av kunder, der Kongsberg Maritime AS (tidligere Rolls-Royce Marine AS) er vår hovedkunde.

Ameco. AS disponerer eget anlegg med produksjonshall inkl. kontor på 800 kvm.
Bedriften har vært ISO 9001-sertifisert siden 2011, og også ISO 14001-sertifisert siden 2012.

Ameco. AS er en bedrift med 12 ansatte som har spesialisert seg på å tilby komplette tjenester innen skjærende bearbeiding. Bedriften er fleksibel og kan ta på seg hasteoppdrag, og kan dessuten være problemløser for våre kunder. Vi benytter AutoCAD og Mastercam i vår produksjon. Som underleverandør tar vi på oss både enkeltoppdrag og langsiktig produksjon innen:

– Dreiing med cnc eller manuelt, fresing med cnc eller manuelt, plansliping, honing, herding, fresing av tannhjul opptil modul 18, fresing av splines, maskinering av akslinger, maskinering, sveising, valsing, fresing/trekking av kilespor på akslinger og i boss, støping av hvitmetall, termisk sprøyting / High Velocity Oxygen Fuel (HVOF), overflatebehandling, produksjon av reservedeler, reparasjoner, vedlikehold av komponenter og produksjonsutstyr, montering, samarbeid om løsninger og serieproduksjon m.m. Vi kan også produsere nye deler ved å få tilsendt den gamle delen (dersom tegning mangler).

I 2014 tok Ameco. AS også over salg av PB (Pay & Brinck) Marine Gir, samt service og salg av reservedeler til PB-giret, fra SMV Marine. Mer informasjon om PB-giret, som orginalt var et Caterpillar –produkt får du ved å velge “PB MARINE GEAR» i menyen.

Vi er kjent for å være en problemløser for våre kunder, og vi er trolig en av Norges beste på hasteordrer.